Forside
Fonden
Ansøgning
Aktuelt
Links
Kalender
Nyhedsbrev
Kontakt
Sitemap

Innovation

Opdateret 29.10.2007

Innovation i Danmark kommer indefra. Fra det enkelte individ som ønsker at drive egen virksomhed til store offentlige og private virksomheder, som stræber efter originale og effektive produkter og løsninger af højeste kvalitet. Innovative produkter og serviceydelser er en del af danskernes hverdag og er medvirkende til at højne niveauet for kreative løsninger inden for brancher, hvor Danmark har en fremtrædende position på eksportmarkederne (miljø- og energiløsninger, biotek, shipping, fødevarer mv.).

Stærkt kendskab til dansk innovationskraft og sans for kvalitet gør det således attraktivt for udenlandske virksomheder med speciale indenfor de kreative erhverv at handle med Danmark samt for turister med interesse i nytænkende og samfundsdebatterende kulturelle tilbud til at besøge Danmark.

Konkrete markedsføringsaktiviteter og budskaber om innovationskraften i Danmark skal benyttes aktivt i profileringen af Danmark inden for designområdet og velfærdsløsninger samt kultur og oplevelsesøkonomi.